Prickels organiseert een uniek online Najaars- en Kerstevent:

ChristmasCollect

12, 13 & 14 januari 2021

12:00 – 16:00

Hét online netwerk event waar leveranciers retailers informeren, inspireren en helpen bij het samenstellen van hun assortiment voor Kerst & Najaar 2021. Het worden drie dagen met interactieve presentaties, inspirerende lezingen, nieuwe kerstthema’s, dé najaarstrends van 2021 en volop netwerkmogelijkheden. Schrijf je nu in als bezoeker en krijg gratis toegang!


Lobby

De gastvrouw/heer in de lobby geeft je een warm welkom en zorgt ervoor dat je niks belangrijks mist!

De lobby is de centrale plek die je toegang geeft tot alle onderdelen van ChristmasCollect. Je kunt hier het programma van interactieve presentaties en inspirerende lezingen bekijken en alle virtuele stands bezoeken. Via de chatroom in de lobby of de lijst met deelnemers, kom je gemakkelijk in contact met andere bezoekers en standhouders.

Programma

Via het Programma is er een overzicht te vinden van alle presentaties. Bezoekers kunnen zich hier ook aanmelden voor een presentatie. De presentatie komt dan in je persoonlijke programma en je krijgt een melding als de presentatie begint.

Op dit moment zijn we druk bezig de programmering samen te stellen. Zodra hier meer over bekend is, delen we dat op deze site en via de mail (als je al aangemeld bent).

Presentaties

Sommige presentaties zullen live worden gegeven, maar er bestaat ook de mogelijkheid dat presentaties vooraf worden opgenomen. Tijdens deze presentaties kunnen leveranciers bijvoorbeeld een tour geven door hun showroom, nieuwe producten voor 2021 uitlichten of thema’s voor volgend jaar presenteren.

Tijdens de presentatie kunnen de bezoekers chatten en vragen stellen. De spreker heeft de mogelijkheid om de vragen gelijk te beantwoorden.

Virtuele stand

De leveranciers krijgen elk hun eigen virtuele stand. Deze kunnen ze vullen met hun logo, bedrijfsinformatie en een video/livestream. Ook kan er een download worden toegevoegd voor bijvoorbeeld een productcatalogus en kan er een link geplaatst worden naar hun eigen website/webshop.

In de virtuele stand is een chatroom waar de bezoekers kunnen chatten met de vertegenwoordigers van de leverancier. Ook kunnen de bezoekers hier zien wie aanwezig is op ChristmasCollect en desgewenst een afspraak inplannen of gelijk een privé chat starten.

Netwerken

Op het event zijn er volop mogelijkheden om te netwerken. In de lobby is er een chat die beschikbaar is voor iedereen. Tijdens alle presentaties is er ook een chatroom, waar interactie mogelijk is tussen de kijkers en de sprekers. In de virtuele stands kunnen de exposanten met de bezoekers chatten. 

Verder is het ook mogelijk om privé chats te houden. Dit kan eventueel met videobeeld erbij. Deze afspraken kunnen van tevoren (via de app) of tijdens het event ingepland worden. Ook is het mogelijk om direct met iemand een privé chat te beginnen.


Deelnemende leveranciers

 

Laten we samen een goede start maken van het Najaar en Kerst 2021.

Tot ziens op ChristmasCollect!

Wil jij zeker weten dat je het event niet mist én op de hoogte gehouden worden van alle nieuwtjes? Schrijf je dan nu in als bezoeker!

Ben jij een leverancier en heb je interesse om mee te doen? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie.