Service organisatie voor (online) groen/tuincentra en hoveniers

Prickels

Prickels is een serviceorganisatie voor groencentra, tuincentra en hoveniers, zowel offline als online. Een organisatie waar ook jij je kunt aansluiten zonder jouw zelfstandigheid te verliezen. Waar je in vrijheid kunt profiteren van de voordelen van de samenwerking met andere ondernemers en medewerkers van Prickels.

Onze kernwaarden

groen


Groen is wat onze leden met elkaar verbindt

Betrokken

Focus op jouw behoeften, persoonlijk contact als basis

Bevlogen

Mensgericht en enthousiast

Lokaal

Onze leden zijn de lokale helden

Verbindend

We brengen partijen samen

Toekomstgericht

Proactieve en verbindende houding

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Als ondernemer ben je, samen met je medewerkers, goed in staat je eigen groen/tuincentrum of hoveniersbedrijf te exploiteren. Maar soms kun je net even wat behoefte hebben aan ondersteuning. Bijvoorbeeld op het gebied van het up-to-date houden van je artikelbestand, op het gebied van winkelinrichting en uitstraling, bij het maken van een folder/advertentie of bij het maken of aanpassen van jouw website/webshop. We helpen je er graag bij!

Prickels lidmaatschap

Als deelnemer kun je, zonder inkoopverplichting, onbeperkt gebruik maken van de condities die wij ieder jaar met onze voorkeursleverancier afspreken. Door het totale inkoopvolume van deelnemers zijn wij als Prickels in staat interessante condities af te spreken met leveranciers. Dat scheelt je dus behoorlijk wat tijd in plaats van dat allemaal zelf te moeten doen. Met leveranciers bespreken we bijvoorbeeld de inkoopprijzen, de Individuele Prestatie Bonussen en de franco-bedragen. Je kunt deze condities, prijslijsten, foto’s van onze beeldbank en alle andere relevante informatie vinden op ons Prickels Plein (intranet).

Webshop

Ben je al actief of wil je actief worden met website en/of webshop? Ook dan ben je bij Prickels aan het goede adres. Voor meerdere deelnemers heeft Prickels al een webshop gebouwd. We kunnen jou daarbij niet alleen helpen op het gebied van de techniek of het leveren van content. Op basis van dropshipment helpen we jou ook graag aan artikelen die door leveranciers rechtstreeks aan jou of jouw klant wordt geleverd. Zo kunnen we zonder voorraadrisico extra assortiment toevoegen aan jouw groen/tuincentra of hoveniersbedrijf.

Natuurlijk wil ik je graag nog veel meer vertellen over Prickels. Heb je vragen of heb je interesse om deelnemer te worden na het lezen van alle informatie? Neem dan contact met mij op. Ik kom graag jouw kant op om alle vragen te beantwoorden.

 

Hopelijk tot binnenkort!

Groeten,

Fons van der Leen

Brochure aanvragen

Wil je meer weten over Prickels?
Vraag hieronder onze brochure(s) aan!