Geen verplichtingen, alleen voordelen

Word Prickels lid

Als lid van Prickels blijf je volledig zelfstandig, behoud je jouw eigen naam en is er geen sprake van verplichte afname van producten. Prickels leden kunnen gebruik maken van de vele voordelige prijs- en bonuscondities van de voorkeursleveranciers.


Als Prickels lid kun je verder profiteren van veel andere voordelen, zoals een volledig artikelbestand, (winkel)begeleiding, online ondersteuning, folders en onze beeldbank. Verder ontvang je iedere week een weekupdate met actueel nieuws over bijvoorbeeld aanbiedingen, prijswijzigingen, assortiment en beurzen.

Volledig artikelbestand

Als Prickels lid krijg je toegang tot een volledig artikelbestand van al onze voorkeursleveranciers. Het artikelbestand wordt wekelijks geupdate.

wekelijkse updates

Onze leden ontvangen elke week een mail met de aanpassingen die er die week in het artikelbestand zijn gedaan. Alle up-to-date assortimentslijsten zijn ook te vinden op het Prickels Plein (intranet).

PRICKELS PLEIN

De assortimentslijsten van alle voorkeursleverancier zijn te vinden op het Prickels Plein. Dit is ons eigen intranet en alleen toegankelijk voor leden. Prickels leden vinden hier ook veel andere informatie en unieke sfeerbeelden die gratis te gebruiken zijn.

geen afnameverplichting

Als Prickels lid kun je, zonder inkoopverplichting, onbeperkt gebruik maken van de condities die wij ieder jaar met onze voorkeursleverancier afspreken. Je behoudt hierbij volledige vrijheid in je product- en leverancierskeuze.

Collectieve afspraken

Wij hebben met een groot aantal leveranciers afspraken gemaakt over prijzen en condities. Als lid hoef je dus zelf geen afspraken meer te maken per leverancier, wat je een hoop tijd scheelt. Bekijk onze voorkeursleveranciers.

Interessante inkoopcondities

Door het totale inkoopvolume van deelnemers zijn wij als Prickels in staat interessante condities af te spreken met leveranciers. We bespreken bijvoorbeeld de inkoopprijzen, de individuele prestatie bonussen en de franco-bedragen.

Winkelbegeleiding

Als Prickels lid krijg je ondersteuning bij concepten, presentaties en assortiment. We geven advies over hoe je net dat beetje extra uit je winkel kunt halen en ondersteunen bij de ontwikkeling van winkelmateriaal.

Retail-advies

Wij gaan regelmatig langs bij onze leden en geven dan advies over concepten, presentaties en assortiment.

Winkelmateriaal

Als Prickels lid heb je de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief communicatie-uitingen aan te schaffen, zoals prijskaarten, stoepbordposters en banieren.

voordelige tarieven

Doordat wij folders maken voor meerdere leden, profiteer je als Prickels lid van voordelige ontwerp-, druk- én verspreidingstarieven. Daarnaast kun je kosteloos gebruik maken van ons fotomateriaal.

extra mogelijkheden

Om de folder-acties extra aandacht in de winkel te geven, kun je bij de folder een winkelpakket bestellen met posters en prijskaarten. Ook is het mogelijk om sponsorpagina’s van onze leveranciers toe te voegen aan je folders.

Folders

Als Prickels lid kun je tegen een gereduceerd tarief folders laten ontwerpen, drukken en verspreiden. Wij kunnen het hele proces voor je uit handen nemen, zodat je alleen nog maar de aanbiedingen hoeft te bepalen.

Online ondersteuning

Prickels biedt haar leden ook ondersteuning op online gebied. Of je nu hulp nodig hebt bij het opzetten van je social media of je webshop naar een hoger niveau wilt tillen. Als Prickels lid krijg je de hulp die bij jouw wensen past. Ook heeft Prickels een inkoopwebshop, exclusief voor leden.

webshop/dropshipment

Het is mogelijk om via Prickels een webshop te starten en assortiment toe te voegen aan je webshop. Onze partner, Yarkona, levert de producten dan rechtstreeks aan je klant via dropshipment.


Ook kun je als Prickels lid gebruik maken van onze inkoopwebshop: Tuinwinckel. Hier kun je een deel van het assortiment van onze voorkeursleveranciers bestellen.

Social media/
content marketing

Heb je hulp nodig bij je website, social media of andere online activiteiten? Wij ontzorgen onze leden ook op dit gebied, bijvoorbeeld met ons social media abonnement.

eigen unieke foto’s

Wij hebben veel unieke sfeerbeelden (geschoten door een professionele fotograaf) die Prickels leden gratis kunnen gebruiken.

Leveranciersbeelden

Op de beeldbank vind je ook veel foto’s van leveranciers overzichtelijk bij elkaar. Hierdoor hoef je dus niet alles zelf op te vragen bij de leveranciers, maar heb je als Prickels lid alles op één plek.

Beeldbank

Prickels leden hebben toegang tot onze beeldbank met meer dan 5000 foto’s van voornamelijk planten en tuinartikelen.

Brochure aanvragen

Wil je meer weten over Prickels?
Vraag hieronder onze brochure(s) aan!