Social Media, Nieuwsbrieven, Blogs, Productteksten

Content Marketing

Content Marketing is het maken en verspreiden van content (bijv. tekst, foto’s en video’s) die waardevol en relevant is voor jouw (potentiële) klanten. Hiermee vergroot je je naamsbekendheid, kom je in contact met jouw doelgroep en stimuleer je (herhaal)aankopen.


Social Media is een vorm van Content Marketing, maar ook nieuwsbrieven, blogs en productteksten vallen hieronder. Prickels kan je hierbij helpen!

Social Media

Uit onderzoek blijkt dat bedrijven die actief zijn op Facebook en Instagram meer loyale klanten hebben. Dit leidt tot een hogere aankoopintentie en meer mond-tot- mond reclame.

Hoe vaak moet je posten?

Specialisten raden aan minimaal 2 tot 3 keer per week iets op Social Media te posten. Zo blijf je actief en kun je de interactie met je volgers aan gaan.

Hulp nodig?

Ben je te druk om regelmatig wat op social media te plaatsen? Schiet het er vaak bij in? Of heb je te weinig kennis om social media en andere content marketing effectief in te zetten? Wij kunnen dit (gedeeltelijk) voor je uit handen nemen!

Nieuwsbrieven

Wist je dat gemiddeld 72 procent van de Nederlanders zich door een reclamemail laat verleiden tot een online aankoop? Nieuwsbrieven zijn dan ook de beste manier om (herhaal)aankopen te stimuleren.

Blogs

Een blog is hét medium om relevante, up-to-date en unieke informatie te plaatsen. Als je deze goed invult met waardevolle info en de juiste trefwoorden kan het aantal bezoekers via bijvoorbeeld Google stevig toenemen. Ook kun je de blogs weer delen via Social Media en Nieuwsbrieven.

Productteksten

Goede productomschrijvingen zorgen niet alleen voor betere vindbaarheid, maar zorgen er ook voor dat meer bezoekers overgaan tot een aankoop. Een goede producttekst kan de consument namelijk net over de streep trekken om het product te kopen.

Prickels Social Media Abonnement

Met dit Prickels Abonnement hoef je je geen zorgen meer te maken over het plaatsen van berichten. Wij zorgen ervoor dat er regelmatig wat gepost wordt op Social Media en dat er Nieuwsbrieven verstuurd worden. Natuurlijk kun je dit zelf aanvullen met je eigen aanbiedingen, foto’s van je tuincentrum/hoveniersbedrijf en meer!

Content kalender

Bij het Social Media Abonnement krijg je gratis toegang tot onze Content Kalender met daarin alle speciale dagen en de relevante tuin gerelateerde onderwerpen voor elke maand. De onderwerpen zijn afgestemd met onze voorkeursleveranciers. Je kunt in de Content Kalender precies zien wanneer we wat posten, zodat je hier je eigen content op aan kunt passen.

Social Media

• Indien nodig zetten we Facebook en Instagram voor je op en koppelen we ze aan elkaar en eventueel aan je webshop.

• We posten op zowel Facebook & Instagram.

• Afhankelijk van het gekozen abonnement posten we 1, 2 of zelfs 3 keer per week

Nieuwsbrieven

• Indien nodig zetten we het nieuwsbriefsysteem voor je op en creëren we een template in jouw huisstijl.

• Elke nieuwsbrief bevat 2 onderwerpen met content vanuit Prickels.

• Daarnaast kun je voor elke nieuwsbrief zelf tekst + afbeelding aanleveren voor een extra onderwerp (bijv. een aanbieding).


Wil jij meer weten over het Social Media abonnement van Prickels? Of ben je geïnteresseerd in blogs, productteksten of andere vormen van online marketing? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag al je vragen.

 

Groeten,

Team Prickels

Brochure aanvragen

Wil je meer weten over Prickels?
Vraag hieronder onze brochure(s) aan!