Start een webshop of voeg assortiment toe

Webshop mogelijkheden

Ben je al actief of wil je actief worden met website en/of webshop? Ook dan ben je bij Prickels aan het goede adres. Voor meerdere deelnemers heeft Prickels al een webshop gebouwd.


We kunnen jou daarbij niet alleen helpen op het gebied van de techniek of het leveren van content. Op basis van dropshipment helpen we jou ook graag aan artikelen die door leveranciers rechtstreeks aan jou of jouw klant wordt geleverd. Zo kunnen we zonder voorraadrisico extra assortiment toevoegen aan jouw groen/tuincentra of hoveniersbedrijf.

Ontwikkeling & realisatie

Wij ontwikkelen de webshop in Lightspeed en passen deze volledig aan naar jouw wensen en huisstijl.

Lightspeed

Wij bouwen de webshop in Lightspeed, een professioneel e-commercesysteem waar ca. 10.000 webshops op draaien. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je webshop continue doorontwikkeld wordt en geoptimaliseerd is voor SEO. Ook zijn er veel koppelingen mogelijk, bijvoorbeeld met je boekhouding en social media kanalen.

Webshop design

Het design van de webshop wordt volledig aangepast aan jouw wensen en huisstijl. Ook zorgen we dat alle instellingen goed staan. Zelf hoef je dus alleen nog je eigen assortiment toe te voegen en je kunt beginnen met verkopen.

Kies zelf producten & prijzen

Als deelnemer aan ons dropshipment programma kies je zelf welke producten je in jouw webshop wilt tonen. Je bent ook vrij om prijzen en productteksten aan te passen, zodat deze beter aansluiten bij jouw tuincentrum.

Wij nemen al het werk uit handen

Yarkona plaatst alle content voor de dropshipment producten bij onze deelnemers op de webshop. Via een koppeling wordt de voorraad up-to-date gehouden en worden bestellingen automatisch doorgestuurd. De bestellingen worden vervolgens volledig afgehandeld door Yarkona.

Dropshipment

Wij hebben een ruim assortiment tuinartikelen beschikbaar dat geleverd kan worden via dropshipment. Wij zorgen dat deze producten op de webshop komen en onze partner Yarkona zorgt voor levering rechtsreeks aan de consument.

Eigen assortiment

Natuurlijk kun je ook jouw eigen assortiment aan de webshop toevoegen. Zet er bijvoorbeeld je planten op en bezorg deze in de regio of laat klanten de bestelling afhalen.

Teksten en afbeeldingen 

Van een aantal planten is er content beschikbaar bij Yarkona. Ook kun je als webshop deelnemer gratis gebruik maken van onze beeldbank. Op aanvraag kunnen we ook unieke content voor jouw assortiment verzorgen.

eenvoudig te plaatsen

Je kunt jouw eigen assortiment eenvoudig plaatsen via een excel-bestand. Hier kun je alle benodigde informatie invullen. Vervolgens importeer je het bestand en staan alle producten in je webshop. Uiteraard helpen we je hier bij. 

Brochure aanvragen

Wil je meer weten over Prickels?
Vraag hieronder onze brochure(s) aan!